computer-repair-london

8 Lapisan ENIG Via-In-Pad PCB

8 Lapisan ENIG Via-In-Pad PCB

Katerangan pondok:

Ngaran produk: 8 Lapisan ENIG Via-In-Pad PCB
Lapisan: 8
Beungeut bérés: ENIG
Bahan dasar: FR4
Lapisan luar W / S: 4 / 3,5mil
Lapisan jero W / S: 4 / 3,5mil
Ketebalan: 1.0mm
Min.diaméterna liang: 0.2mm
Prosés husus: via-in-pad, kontrol impedansi


Rincian produk

Prosés Plugging résin

Harti

Prosés plugging résin nujul kana pamakéan résin pikeun nyolok liang dikubur dina lapisan jero, lajeng pencét, nu loba dipaké dina dewan frékuénsi luhur jeung dewan HDI;eta dibagi kana percetakan layar tradisional Resin Plugging na vakum résin plugging.Sacara umum, prosés produksi produk nyaéta liang colokan résin percetakan layar tradisional, anu ogé mangrupikeun prosés anu paling umum di industri.

Prosés

Pra prosés - pangeboran liang résin - electroplating - résin colokan liang - keramik grinding plat - pangeboran ngaliwatan liang - electroplating - pos prosés

syarat Electroplating

Numutkeun sarat ketebalan tambaga, electroplating.Saatos electroplating, liang colokan résin dipotong pikeun mastikeun concavity.

Prosés nyolok résin vakum

Harti

Mesin liang colokan percetakan layar vakum mangrupakeun alat husus pikeun industri PCB, nu cocog pikeun PCB liang buta résin colokan liang, liang leutik résin colokan liang, sarta liang leutik kandel plat résin colokan liang.Dina raraga pikeun mastikeun yén euweuh gelembung dina résin colokan liang percetakan, alat-alat nu dirancang jeung dijieun kalawan vakum tinggi, sarta nilai vakum mutlak vakum handap 50pA.Dina waktos anu sami, sistem vakum sareng mesin percetakan layar dirancang kalayan anti Geter sareng kakuatan anu luhur dina struktur, ku kituna alat tiasa beroperasi langkung stabil.

Bédana

Aliran prosés liang colokan vakum caket sareng percetakan layar tradisional.Bédana nyaéta yén produkna aya dina kaayaan vakum dina prosés produksi liang colokan, anu sacara efektif tiasa ngirangan épék goréng sapertos gelembung.

Paparan Parabot

5-PCB circuit board automatic plating line

PCB Jalur Plating Otomatis

7-PCB circuit board PTH production line

Jalur PTH PCB

15-PCB circuit board LDI automatic laser scanning line machine

PCB LDI

12-PCB circuit board CCD exposure machine

Mesin Paparan PCB CCD

Pabrik Témbongkeun

Company profile

Basis Pabrikan PCB

woleisbu

Admin Resepsionis

manufacturing (2)

Ruang Rapat

manufacturing (1)

Kantor Umum


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami