computer-repair-london

Profil Perusahaan

Profil Perusahaan :

Shenzhen HUIHE Circuits Co., Ltd. nyaéta produsén PCB profésional.Kusabab pabrik dibuka taun 2012, HUIHE Circuits geus lulus ISO9001, IATF16949, ISO13485, OHSAS18001, UL, RoHS, ngahontal jeung sertifikasi sistem manajemen sejen tur pamariksaan produk.Éta ngagaduhan 20+ tim pangembangan téknis profésional, sababaraha alat produksi precision tinggi, alat uji sareng laboratorium fisik sareng kimia anu fungsional.

Company profile

HUIHE Circuits PCB circuit board produk ngawengku 2-28 lapisan precision papan multilayer, papan frékuénsi luhur, dewan tambaga kandel, vias di-disk, laminates diéléktrik dicampur, sarta vias buta tur dikubur.Produk papan sirkuit PCB seueur dianggo dina widang téknologi tinggi sapertos éléktronika otomotif, alat komunikasi, kontrol industri, éléktronika listrik, alat médis, éléktronika kaamanan, éléktronika konsumen, sareng éléktronika otomotif.

TENTANG KAMI

woleisbu

Shenzhen HUIHE Circuits Co., Ltd. nyaéta markas pamasaran HUIHE Circuits.Basis manufakturna aya di Kota Ganzhou, Propinsi Jiangxi.Wewengkon bengkel produksi nyaéta 12,000 méter pasagi sareng kapasitas produksi bulanan PCB ngahontal 35,000 méter pasagi.Produk papan sirkuit PCB diékspor ka Amérika Kalér, Amérika Kidul, Eropa, Asia Tenggara sareng nagara sareng daérah sanés.

Sirkuit HUIHE dicirikeun ku "kualitas luhur, pangiriman akurat, sarta harga alus", adhering kana nilai inti "adhering kana orientasi nilai customer sarta pursuing kualitas alus teuing", sarta strives nyadiakeun kualitas luhur, gancang tur nyugemakeun jasa ka konsumén domestik jeung asing.Ningali masa depan, prospek urang lega.Kami jujur, pengkuh, hardworking jeung enterprising;urang nangkep kasempetan jeung minuhan tantangan;damel sareng anjeun pikeun ngahontal pamekaran win-win sareng nyiptakeun énjing anu langkung saé.

cqingg