computer-repair-london

14 Lapisan Buta Dikubur Via PCB

14 Lapisan Buta Dikubur Via PCB

Katerangan pondok:

Ngaran produk: 14 Lapisan Buta Dikubur Liwat PCB
Lapisan: 14
Beungeut bérés: ENIG
Bahan dasar: FR4
Lapisan luar W / S: 4/5mil
Lapisan jero W / S: 4 / 3,5mil
Ketebalan: 1.6mm
Min.diaméterna liang: 0.2mm
Prosés husus: Buta & Dikubur Vias


Rincian produk

Ngeunaan Buta Dikubur Via PCB

Vias buta sareng vias dikubur mangrupikeun dua cara pikeun ngadegkeun sambungan antara lapisan papan sirkuit anu dicitak.The vias buta tina circuit board dicitak mangrupakeun vias tambaga-plated nu bisa disambungkeun ka lapisan luar ngaliwatan lolobana lapisan jero.Burrow nyambungkeun dua atawa leuwih lapisan jero tapi teu nembus lapisan luar.Anggo vias microblind pikeun ningkatkeun dénsitas distribusi jalur, ningkatkeun frekuensi radio sareng gangguan éléktromagnétik, konduksi panas, dilarapkeun ka server, telepon sélulér, kaméra digital.

Dikubur Vias PCB

Vias nu dikubur nyambungkeun dua atawa leuwih lapisan jero tapi teu nembus lapisan luar

 

Min Liang Diaméterna / mm

ring Min / mm

via-di-pad Diaméterna / mm

Diaméter maksimum / mm

Rasio Aspék

Vias Buta (konvensional)

0.1

0.1

0.3

0.4

1:10

Vias Buta (produk khusus)

0,075

0,075

0.225

0.4

1:12

Buta Vias PCB

Vias Buta nyaéta pikeun nyambungkeun lapisan luar ka sahanteuna hiji lapisan jero

 

Min.Diaméter liang / mm

ring minimum / mm

via-di-pad Diaméterna / mm

Diaméter maksimum / mm

Rasio Aspék

Vias Buta (pengeboran mékanis)

0.1

0.1

0.3

0.4

1:10

Vias Buta(Laser pangeboran)

0,075

0,075

0.225

0.4

1:12

Kauntungannana Vias buta sareng Vias dikubur pikeun insinyur nyaéta paningkatan dénsitas komponén tanpa ningkatkeun jumlah lapisan sareng ukuran papan sirkuit.Pikeun produk éléktronik kalawan spasi sempit jeung kasabaran design leutik, design liang buta mangrupakeun pilihan alus.Pamakéan nandakeun liang sapertos mantuan insinyur desain sirkuit pikeun ngarancang hiji liang lumrah / ratio Pad ulah babandingan kaleuleuwihan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami