computer-repair-london

Éléktronik otomotif

PCB éléktronik otomotif

Produk éléktronik otomotif gaduh syarat reliabilitas anu béda pikeun PCB dina bagian anu béda.HUIHE Circuits lulus IATF16949 Automotive Quality Management System Standard.

Sasuai pisan kana sarat rencana kontrol pikeun produksi, ngawaskeun, ngarékam sareng analisa.Mastikeun stabilitas parameter prosés sareng traceability prosés produksi.

1-pcb电路板线路板生产厂家汇和电路 (4)

Klasifikasi Papan Sirkuit Mobil

Sistem kontrol éléktronik awak mobil

Sistem Kontrol Mesin

Sistim kontrol ignition

Sistim kontrol suluh

Sistim suplai hawa

 

Sistim Control awak

Sistim manajemén kakuatan

Sistim manajemén kaamanan

Sistim cahaya

Sistim ngawaskeun tampilan

Sistim Control Chassis

Sistim kontrol ABS

Sistim stabilisasi éléktronik

Sistim ngawas tekanan feed

Sistim kontrol steering

Sistem Kontrol Éléktronik On-Board

TV mobil

Recorder nyetir

Ngabalikeun sistem radar

Sistim navigasi kandaraan

Sistim kaméra kandaraan

Éléktrifikasi Mobil Jeung Intelijen Bakal Jadi Daya Nyetir Inti

Substrat Frékuénsi Tinggi Cocog sareng Sistem 24GHz

Produsén urang Nomer merek produk Jenis komposisi résin Dk (sahandapeun 10GHz) Df(di handap 10GHz) Dk laju robah termal ppm / ℃
Rogers RO4835 hidrokarbon 3.48±0.05 0,0037 +50(-50~150℃)
Taconic TLF-35A PTFE 3.5 0,0016  
Shengyi Téhnologi S7136H hidrokarbon 3.42±0.05 0.003  

Substrat Frékuénsi Tinggi Cocog sareng Sistem 77GHz (atanapi 79GHz).

Produsén urang Nomer merek produk Jenis komposisi résin Dk (sahandapeun 10GHz) Df(di handap 10GHz) Dk laju robah termal ppm / ℃
 

Rogers

 

RO3003

PTFE + keramik (tanpa serat kaca)  

3±0,04

 

0.001

 

-3 (-50~150 ℃)

Taconic TSM-DS3 PTFE (Tk) 5,4 (-30~120 ℃) 0,0011 (Tk) 5,4 (-30~120 ℃)
Taconic TAL-28 PTFE + nano-pangeusi 2.8 0,0012 (Tk) 2.24(-30~120 ℃)
Shengyi Téhnologi GF77G PTFE 2.28±0.04 0,0012  

Konsumsi PCB Jeung Niley Kandaraan Énergi Anyar

Jumlah jeung nilai PCB kandaraan énergi anyar geus ngaronjat sacara signifikan.Dina tahap ieu, paménta pikeun PCB mobil tradisional leutik, sarta nilai PCB ogé kawilang low, utamana kusabab sistem kakuatan paménta PCB téh paling, akuntansi pikeun 32%.Ku ngabandingkeun, rata-rata konsumsi PCB mobil tradisional nyaeta ngeunaan 1 méter pasagi, kalawan nilai ngeunaan $60, sedengkeun nu model high-end PCB nyaeta 2-3 méter pasagi, kalawan nilai ngeunaan $120-130.sedengkeun PCB kendaraan énergi anyar nganggo ampir 8 méter pasagi, nilai sapédah saluhur $400.

Opat Sistem Utama Sareng Subsistem Éléktronik Otomotif

Sistem Subsistem proporsi PCB
 

 

Sistim kontrol kakuatan

Sistem kontrol ignition, sistem kontrol suntik suluh, sistem kontrol engine dianggurkeun, sistem recirculation gas knalpot, sistem kontrol anti konci  

 

50%

 

 

Sistim kontrol kaamanan

Sistem kontrol transmisi otomatis, sistem éléktronik gantung, sistem kontrol éléktronik power steering, sistem kontrol pesiar  

 

22%

 

 

Sistim éléktronik awak

Sistem AC otomatis, sistem alat éléktronik, sistem airbag, sistem anti maling éléktronik mobil, sistem tampilan sirah-up  

 

25%

 

Sistem komunikasi hiburan

Sistem instrumen éléktronik, sistem audio mobil, sistem navigasi kendaraan, sistem peta éléktronik  

3%

Sirkuit HUIHE sadar pisan yén réliabilitas éléktronika otomotif sami sareng mobil, janten kedah mastikeun yén réliabilitas éléktronika otomotif nyumponan sarat kahirupan jasa sareng kasabaran lingkungan:

PCB dipaké dina sistem éléktronik otomotif kudu tahan rupa-rupa parobahan lingkungan, kayaning suhu jeung kalembaban, iklim, kabut asam, Geter, gangguan éléktromagnétik, shock ayeuna, jsb.

 Dina raraga pikeun mastikeun siklus hirup normal, PCB perlu minuhan ciri jeung sarat tina reliabiliti tinggi, integrasi tinggi, dissipation panas tinggi, arus tinggi (tambaga kandel), miniaturization lightweight, alat embedded jeung saterusna.Contona, sistem kontrol tegangan tinggi énergi anyarkandaraan listrik integrates bagian alat-tegangan tinggi kasebar aslina, sumebar DC / muatan jeung ngurangan / MCU jeung bagian fungsi séjén kana hiji PCB ku ngagunakeun plat ayeuna kuat, nu ngaronjatkeun dénsitas sababaraha kali, tapi ngaheéat 30% dina spasi struktural.

 

Sirkuit HUIHE nyandak ukuran ieu pikeun mastikeun kabébasan PCB pikeun éléktronika otomotif:

Lulus standar sistem manajemen kualitas mobil IATF16949.

 Pamilihan bahan sareng prosés produksi anu pas, uji reliabilitas sareng uji coba.

 Dina waktos perencanaan proyék, pilih bahan anu cocog dumasar kana bagian panggunaan produk éléktronik otomotif.

Sasuai sasuai jeung sarat tina rencana kontrol pikeun produksi, monitoring sarta rékaman.

Ngawaskeun sareng nganalisis prosés sareng ciri konci nganggo SPC.

 Mastikeun stabilitas parameter prosés sareng traceability prosés produksi.

Dumasar standar IPC-TM-650, sakumpulan metodeu tés kinerja produk anu sistematis sareng ketat sareng mékanisme evaluasi didirikan, kalebet uji siklus termal, kejutan termal suhu luhur, uji semprot uyah, kejutan arus tinggi, résistansi tegangan tinggi, éléktromigrasi sareng saterusna.