computer-repair-london

Internét OfThings

IOT PCB

The buta dikubur liang PCB, dipaké dina Internet hal alat bisa nempatkeun komponén éléktronik padet tur wiring fléksibel.

The buta dikubur liang PCB circuit board ngagunakeun liang buta sarta dikubur liang nyieun wiring di wewengkon kawates kompak tur mantri, ku kituna pikeun ngurangan jumlah lapisan PCBs multilayer.

PCB电路板线路板生产加工制造厂家汇和电路物联网

Wewengkon Aplikasi The IOT

Imah pinter

Parabot rumah tangga calakan

Smart stop kontak

ngawaskeun calakan

Konci panto calakan

Pakéan pinter

Arloji gelang pinter

Kacamata pinter

Baju pinter

Sapatu pinter

Industri calakan

Kadali jauh calakan

logistik calakan

ngawaskeun calakan

Produksi hikmah

Jaringan kendaraan

Angkutan calakan

Nyupir sorangan

parkir pinter

Alarm calakan

Perlakuan médis calakan

Diagnosis jauh

Tingali dokter ku mesin

 

 

Kota pinter

Imah pinter

Angkutan calakan

hotél calakan

Éceran calakan

Kaunggulan tina Buta Dikubur Hole PCB Dina Widang IOT

Ngurangan ukuran sareng beurat

Alatan nyimpen spasi tina téhnologi microhole stacking, tata perenah komponén liang dikubur buta leuwih kompak jeung sirkuit leuwih kompak.Papan sirkuit anu langkung alit hartosna yén PCB tiasa dianggo langkung seueur dina widang IoT tina Internét mahluk sareng tiasa adaptasi kana skéma desain sirkuit anu diropéa iraha waé.

Nyederhanakeun jalur routing

Téknologi microhole liang buta anu dikubur ngajadikeun kabel di daérah padet langkung seragam sareng wajar, sareng liang buta anu dikubur ngajantenkeun kabel langkung selektif.Saatos désainer sirkuit ngagunakeun microholes tinimbang ngaliwatan liang, jarak transmisi sinyal antara komponén pondok, nu bisa ningkatkeun integritas sinyal.Kinerja luhur PCB liang buta dikubur kalayan ukuran leutik sareng volume leutik mangrupikeun konci pikeun ngaoptimalkeun alat IOT.

pamutahiran ongkos-efektivitas

Pangurangan konsumsi énérgi sareng jumlah lapisan ngahasilkeun langkung épék biaya, sareng ukuran anu langkung alit ngamungkinkeun PCB proofing sareng produksi masal ngahémat langkung seueur bahan.

Kumaha minuhan sarat PCB tina Industri IOTs

1.Inovasi Internet mahluk bakal terus ngamekarkeun dina laju alarming, sarta téhnologi circuit board dicitak kudu terus maju pikeun minuhan kaperluan bisnis, konsumén, jeung aplikasi.
2.Salaku paménta pikeun PCB janten beuki loba nuntut, PCB ieu jadi beuki loba kompléks.Pikeun pamekar alat Internet of things, nalika milih supplier pikeun nyayogikeun jasa sapertos kitu, aranjeunna kedah milih produsén papan sirkuit anu dicitak kalayan téknologi sareng pangalaman inovatif sareng komunikasi sareng para ahli manufaktur PCB dina tahap ngamimitian proyek atanapi dina awal. tahapan rarancang sirkuit.
3.Before quoting, para ahli manufaktur PCB sarta ahli rékayasa tina Huihe Circuits marios desain Anjeun sateuacanna ulah scrapping sanggeus putting kana produksi, nyimpen Anjeun waragad PCB atawa ningkatkeun kinerja circuit.Anjeun tiasa ngahubungi tim téknis Sirkuit HUIHE ku telepon atanapi email pikeun ngabahas syarat khusus pikeun desain sirkuit sareng produksi papan sirkuit.