computer-repair-london

Aplikasi

Aplikasi PCB

Salaku peran ngarah dina industri PCB, HUIHE Circuits ngahasilkeun papan loba dipaké dina komunikasi, komputer, kontrol industri, éléktronika kakuatan, alat-alat médis, éléktronika kaamanan, éléktronika konsumén jeung éléktronika otomotif, sarta meunang kapercayaan konsumén '.

éléktronika otomotif

Hiji simbol penting pikeun ngukur tingkat mobil modern

5G

Kaayaan dasar pikeun pindah ka Gigabit Mobile Network sareng Artificial Intelligence

Internét tina hal

Tahap pangwangunan anu penting dina jaman "informasi".

Parabot komunikasi

Nyadiakeun genah informasi pikeun kahirupan

Robot calakan

Hiji "makhluk hirup" unik pikeun kontrol diri

éléktronika konsumén

Produk listrik pikeun panggunaan pribadi sareng rumah tangga

éléktronika Kaamanan

Alat akuisisi pikeun tujuan kaamanan sareng panjagaan pidéo

Parabot Médis

Kaayaan dasar pikeun ningkatkeun tingkat élmu médis sareng téknologi

Énergi anyar

Rupa-rupa wangun énergi lian ti énergi tradisional

rékayasa sagara

Hiji proyék pikeun perluasan sisi seaside tina basisir

Angkot rel

Sistem transportasi anu ngajalankeun dina jalur anu khusus

Kontrol Industri

"Alat-alat automation + robot industri" mode produksi.