computer-repair-london

PCB Prototyping

Bahan Baku Kualitas

Sumber traceable tina piring brand

Prosés pengadaan bahan baku standar

Pilihan supplier ketat

Parabot Produksi

Parabot hardware ngajamin kualitas

Dilengkepan alat pangolahan precision

Minuhan rupa prosés husus

Pamariksaan anu ketat

100% AOI / tés

100% FQA/FQC

Kontrol kualitas anu ketat

Sirkuit HUIHE ngagaduhan bengkel produksi 12,000 méter pasagi, kalayan langkung ti 20 insinyur senior ayeuna sareng kapasitas produksi bulanan 35,000 méter pasagi.Éta produsén profésional papan sirkuit PCB.Huihe Circuits geus diala UL, ISO9001, IATF16949, ISO14001, ISO13485, OHSAS18001, RoHS, CQC jeung sistem manajemen sejen tur sertifikasi produk, sarta conforms kana standar inspeksi internasional IPC.

Sirkuit HUIHE parantos narékahan pikeun ningkatkeun kualitas papan sirkuit PCB janten caket sareng sampurna.Sirkuit HUIHE henteu ngan ukur gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat sareng lengkep, tapi ogé gaduh alat produksi sareng uji anu canggih.

Kamampuan jasa profésional sareng wijaksana HUIHE Circuit sareng sistem kadali kualitas lengkep parantos kéngingkeun reputasi HUIHE Circuit anu saé diantara para nasabah.Bahan baku impor kualitas luhur pikeun mastikeun kualitas produk ti sumberna.

Naha Pilih Sirkuit HUIHE Pikeun Prototyping PCB?

Laju kuasi-pangiriman parantos ngahontal 97%

4-lapisan circuit board-2 poé pangiriman di pangheubeulna

8-lapisan circuit board-4 poé pangiriman di pangheubeulna

12-lapisan circuit board-5 poé pangiriman di pangheubeulna

Ngaliwatan rupa-rupa sertifikasi sistem ISO

ISO9001/ISO14001/ISO13485

IATF16949/OHSAS18001

Sertipikat perusahaan téknologi luhur

Pamakéan bahan baku kualitas luhur.

Rogers / Taconic.

Arlon/ Wang Ling.

Asia Kidul / ShengYi / Kingboard

Direct Line (11)

Waktos pangiriman

Nerapkeun produksi lean, éféktif ngawas kamajuan produksi jeung ningkatkeun laju kuasi-pangiriman.

Dina urutan produksi PCB, proofing PCB dipaké ku konsumén pikeun ngembangkeun produk anyar bakal dibikeun prioritas pikeun produksi jeung kiriman.

Insinyur sampel senior terus nuturkeun kamajuan produksi PCB proofing pikeun mastikeun aliran lancar PCB online.

Angkutan Shunfeng sacara efektif tiasa ngirangan waktos pangiriman ekspres.

optimasi desain

20 + teknisi inti gaduh langkung ti 10 taun pangalaman sareng mahér dina standar sareng prosés industri.

Nyadiakeun saran optimasi tumpukan wajar mun éféktif nahan gangguan éléktromagnétik.

Nyadiakeun saran optimasi kontrol impedansi lumrah pikeun éféktif mastikeun integritas sinyal.

Nyadiakeun bongbolongan pikeun optimizing nu cocog nilai lalawanan jeung tumpukan pikeun mastikeun yén frékuénsi impedansi set dicandak.

ec3035a58d685f0a931062dc5fc6d7ca
a484

Ongkos

Link jeung sababaraha suppliers pikeun ngawujudkeun gawé babarengan ranté suplai.Nyadiakeun konsumén jeung bongbolongan optimasi design circuit pikeun ngurangan waragad ngayakeun PCB jeung waragad rework PCBA.Contona, ngaoptimalkeun dimensi éksternal sarta mode splicing of PCB pikeun ngaronjatkeun laju utilization tina tambaga clad laminate, ngaoptimalkeun perenah jeung wiring komponén tur sirkuit, sarta ngaronjatkeun ngahasilkeun PCBA.

Nyadiakeun nasihat Pilihan bahan ka konsumén pikeun ngurangan biaya ngayakeun PCB.Conto: kumaha carana milih ongkos-éféktif tambaga clad laminate, PP semi-kapok lambar, mangsi jeung prosés perlakuan permukaan