computer-repair-london

10 Lapisan ENIG Buta Vias PCB

10 Lapisan ENIG Buta Vias PCB

Katerangan pondok:

Ngaran produk: 10 Lapisan ENIG Buta Vias PCB
Lapisan: 10
Beungeut bérés: ENIG
Bahan dasar: FR4
W/S: 4/4mil
Ketebalan: 1.6mm
Min.diaméterna liang: 0.2mm
Prosés husus: Vias Buta


Rincian produk

Ngeunaan Buta Dikubur Via PCB

Buta Liwat:anu ngamungkinkeun sambungan sareng konduksi antara lapisan jero sareng luar

Dikubur Via:nu bisa nyambung jeung pituduh antara lapisan jero Vias Buta lolobana liang leutik kalayan diaméter 0.05mm ~ 0.15mm.Aya laser liang ngabentuk, plasma etched liang jeung photoinduced liang ngabentuk, sarta laser liang ngabentuk biasana dipaké.

HDI:High-dénsitas interkonéksi, pangeboran non-mékanis, cingcin liang mikro-buta handap 6mil, jero sarta luar lapisan wiring lebar garis / gap garis handap 4mil, diaméter Pad teu leuwih gede ti 0.35mm disebut mode produksi dewan HDI. .

Vias Buta

Vias Buta dipaké pikeun nyambungkeun hiji lapisan luar ka sahanteuna hiji lapisan jero.Unggal lapisan liang buta perlu ngahasilkeun file bor misah.Babandingan jero liang pikeun aperture (rasio aspék / ratio ketebalan-diaméter) kudu kirang ti atawa sarua jeung 1. Keyhole nangtukeun jero liang, nyaeta, jarak maksimum antara lapisan pangluarna jeung lapisan jero.

Blind Vias
A: pangeboran laser tina vias buta
B: Pangeboran mékanis tina vias buta
C: Palang buta via

Paparan Parabot

5-PCB circuit board automatic plating line

PCB Jalur Plating Otomatis

7-PCB circuit board PTH production line

Jalur PTH PCB

15-PCB circuit board LDI automatic laser scanning line machine

PCB LDI

12-PCB circuit board CCD exposure machine

Mesin Paparan PCB CCD

Pabrik Témbongkeun

Company profile

Basis Pabrikan PCB

woleisbu

Admin Resepsionis

manufacturing (2)

Ruang Rapat

manufacturing (1)

Kantor Umum


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami