computer-repair-london

Éléktronik Konsumén

PCB konsumén

Ukuran, kandel sareng beurat produk dina séktor éléktronika konsumen parantos dikirangan pisan

Via-in-Pad PCB, buta dikubur liang PCB, satengah-liang PCB, PCB tambaga kandel, PCB frékuénsi luhur, jsb

Pamakéan lega papan sirkuit PCB multilayer precision ngamungkinkeun

汇和电路专业的PCB电路板线路板生产厂家-消费电子

Aplikasi PCB Dina Widang Éléktronik Konsumén

Ahli dina Sirkuit HUIHE tiasa ngabantosan anjeun nangtukeun jinis papan sirkuit anu dicitak anu paling cocog pikeun aplikasi anjeun. PCBs frékuénsi Pikeun leuwih jenis produk, mangga ngahubunganem01@huihepcb.com

 

Telepon sélulér calakan

cahaya LED

hard disk SSD

pamuter stereo

Tablet PC

Kaméra vidéo

Kaméra digital

Mouse nirkabel