computer-repair-london

Téknik sagara

Samudra Téknik PCB

Insinyur profésional HUIHE Circuits mastikeun yén pesenan produk para nasabah rékayasa sagara réngsé dina waktosna.

Minuhan ekspektasi customer dina hal efisiensi, kuasi-pangiriman, kinerja luhur, durability jeung kaunggulan teknis.

1-pcb电路板线路板生产厂家汇和电路 (3)

Equipment Ngagunakeun PCB Dina Téknik Kelautan

Autopilot

Sistem autopilot timer tuning gumantung pisan kana program éléktronik anu tepat pikeun jalanna leres.Sistim nu kudu boga kamampuh tangtu koreksi jeung perawatan, stabilitas kapal jeung maneuverability, bari ngaminimalkeun kasalahan pos sarta leungitna kakuatan, sarta ngatur pamakéan setir.

Radar

Hiji sistem radar dipercaya perlu nyadiakeun informasi akurat ngeunaan posisi objék séjén dina cai sabudeureun kapal, sarta kudu boga PCB dipercaya, pikeun digawé di jalan pangalusna pikeun mastikeun kasalametan kapal.

Radio gelombang ultrashort laut

Radio mangrupikeun alat anu nyalametkeun kahirupan anu penting pikeun kapal di laut, khususna dina kasus perjalanan laut jangka panjang.Kasalametan awak kapal sareng panumpang gumantung kana radio sareng papan sirkuit anu dicitak anu tiasa dianggo dipercaya.

Sistim GPS

Sistem GPS ngamungkinkeun para pagawé di kapal siap terang lokasina iraha waé waktosna, sareng sirkuit cetak anu dipercaya nyayogikeun panyalindungan pikeun ieu.

Panyungsi lauk / sonar

Tanpa parabot sonar dumasar PCB dipercaya pikeun maluruh sakola pangalusna lauk, pamayang fishing di laut jero bisa manggihan nanaon.

Papan PCB anu nyayogikeun alat sareng alat anu dianggo dina rékayasa laut.

prosésor sinyal

Pamisah sinyal

 Saringan kaluaran

 Sénsor suhu

 Konverter optik

Panguat sirkuit

 

Alat ukur counter éléktronik

Modul RF kakuatan tinggi

Prosesor optoeléktronik / infra red

Regulator kakuatan input

Panguat sinyal

Regulator tegangan luhur

 Beacon sareng sistem strobe

 Sistim VHF frékuénsi luhur

Sistim anti gangguan

Sistim anteneu

 Atenuator kurium

 Timer jam

 Array aperture aktip

 Téknologi laser solid-state

 kontrol sora modul suprési noise

 Komunikasi sareng jaringan

 Radar jeung sonar

 Parabot navigasi

 

Sirkuit HUIHE dimangfaatkeun ku industri kusabab pangalaman anu beunghar sareng kaunggulan téknis dina manufaktur papan sirkuit cetak (PCB).

Insinyur profésional sinks sareng sirkuit mastikeun yén pesenan produk para nasabah parantos réngsé dina waktosna, tina segi efisiensi, tingkat pangiriman kuasi, kinerja tinggi, meet ekspektasi customer dina watesan durability jeung kaunggulan teknis.