computer-repair-london

6 Lapisan ENIG beurat Tambaga PCB

6 Lapisan ENIG beurat Tambaga PCB

Katerangan pondok:

Ngaran produk: 6 Lapisan ENIG beurat Tambaga PCB
Lapisan: 6
Beungeut bérés: ENIG
Bahan dasar: FR4
Lapisan luar W / S: 10/5mil
Lapisan jero W / S: 7/5mil
Ketebalan: 1.6mm
Min.diaméterna liang: 0,25mm
Prosés husus: Tambaga beurat


Rincian produk

PCB tambaga beurat nyaéta lapisan foil tambaga anu kabeungkeut dina substrat epoxy kaca tina papan sirkuit anu dicitak.Nalika ketebalan tambaga rengse leuwih atawa sarua jeung 2oz, eta diartikeun PCB tambaga beurat.tambaga beurat PCB boga extensibility pangalusna sarta henteu diwatesan ku hawa processing.Malah dina atmosfir pisan corrosive, tambaga PCB bakal ngabentuk lapisan panyalindungan passivation kuat sarta non-toksik.PCB tambaga beurat ieu loba dipaké dina sagala rupa panerapan imah, produk tinggi-tech, militér, médis sarta parabot éléktronik lianna.Aplikasi tina PCB tambaga beurat ngajadikeun circuit board, komponén inti produk parabot éléktronik, boga hirup layanan deui.Dina waktos anu sami, éta mantuan pikeun nyederhanakeun volume alat éléktronik.

Keunggulan Kami

The ketebalan tambaga pangluhurna sampel nyaéta 8oz, sarta ketebalan tambaga nyaeta 6oz dina produksi masal

Ngenalkeun alat-alat precision tinggi industri PCB unggal taun pikeun mastikeun kamampuhan prosés PCB alus teuing

Nerapkeun produksi lean, sacara efektif ngawas kamajuan produksi sareng ningkatkeun laju pangiriman

Kasesahan Dina Pabrikan PCB Tambaga Beurat

1. Dina prosés etching, lamun etching nu teu bersih, tekanan moal ngahontal standar, nu bakal ngakibatkeun circuit pondok tina sirkuit.

2. Kandel tambaga PCB gampang foaming agén dina prosés manufaktur tinta topeng solder.

3. Laju besi tua tina PCB tambaga kandel nyaéta pangluhurna dina prosés pangeboran, ketebalan liang jeung sirah paku nu pangluhurna.

4. Dina prosés mencét, éta gampang muncul masalah kayaning lem cukup keusikan, teuing ngalir lem, ketebalan henteu rata jeung voids.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami