computer-repair-london

16 Lapisan ENIG Pencét Fit liang PCB

16 Lapisan ENIG Pencét Fit liang PCB

Katerangan pondok:

Ngaran produk: 16 Lapisan ENIG Pencét Fit liang PCB
Lapisan: 16
Beungeut bérés: ENIG
Bahan dasar: FR4
Ketebalan: 3.0mm
Min.diaméterna liang: 0.35mm
ukuran: 420 × 560 mm
Lapisan luar W / S: 4/3mil
Lapisan jero W / S: 5/4mil
Rasio Aspék: 9:1
prosés husus: via-di-pad Impedansi Control Pencét Fit liang


Rincian produk

Ngeunaan Via-In-Pad PCB

The Via-In-Pad PCBs umumna liang buta, nu utamana dipaké pikeun nyambungkeun lapisan jero atawa lapisan luar sekundér HDI PCB jeung lapisan luar, ku kituna pikeun ngaronjatkeun kinerja listrik jeung reliabilitas produk éléktronik, shorten sinyal. kawat transmisi, ngurangan réaktansi induktif jeung réaktansi kapasitif tina jalur transmisi, kitu ogé gangguan éléktromagnétik internal tur éksternal.

Éta dianggo pikeun ngalaksanakeun.Masalah utama liang colokan dina industri PCB nyaéta leakage minyak tina liang colokan, nu bisa disebutkeun kasakit pengkuh di industri.Éta parah mangaruhan kualitas produksi, waktos pangiriman sareng efisiensi PCB.Kiwari, lolobana PCBs padet high-end boga jenis ieu desain.Ku alatan éta, industri PCB urgently perlu pikeun ngajawab masalah leakage minyak tina liang colokan

Faktor Utama Émisi Minyak Ti Via Dina Pad Colokkeun Liang

Jarak antara liang colokan na Pad: dina PCB sabenerna prosés produksi anti las, iwal liang plat gampang kabur.Liang colokan sejen tur spasi jandela kirang ti 0.1mm 4mil) jeung liang colokan jeung anti soldering jandela tangensial, plat simpang oge gampang aya sanggeus curing leakage minyak;

Ketebalan PCB sareng aperture: ketebalan pelat sareng aperture sacara positif pakait sareng darajat sareng proporsi émisi minyak;

Desain pilem paralelik: nalika PCB Via-In-Pad atanapi liang jarak leutik ngahalangan pad, pilem paralélik umumna bakal ngarancang titik pancaran cahaya dina posisi jandela (pikeun ngalaan tinta dina liang) "pikeun ngahindarkeun tinta dina. liang seeping kana pad salila ngembangkeun, tapi desain transmittance lampu leutik teuing pikeun ngahontal pangaruh paparan, sarta titik transmittance lampu badag teuing pikeun gampang ngabalukarkeun offset nu.Ngahasilkeun minyak héjo dina PAD.

Kaayaan curing: sabab desain titik tembus tina Via-In-Pad PCB kana pilem kudu leuwih leutik batan liang, bagian tina tinta dina liang leuwih gede ti titik tembus lamun kakeunaan teu kakeunaan lampu.Tinta teu photosensitive curing, ngembangkeun sanggeus umum kudu ngabalikeun paparan atawa UV sakali, guna cageur tinta di dieu.Lapisan pilem curing kabentuk dina beungeut liang pikeun nyegah ékspansi termal tinta dina liang sanggeus curing.Saatos curing, beuki lila waktu bagian hawa low, sarta handap suhu bagian hawa low, nu leutik proporsi sarta darajat émisi minyak;

Nyolokkeun tinta: pabrik anu béda tina rumus tinta pangaruh kualitas anu béda ogé bakal gaduh bédana anu tangtu.

Paparan Parabot

5-PCB circuit board automatic plating line

PCB Jalur Plating Otomatis

7-PCB circuit board PTH production line

Jalur PTH PCB

15-PCB circuit board LDI automatic laser scanning line machine

PCB LDI

12-PCB circuit board CCD exposure machine

Mesin Paparan PCB CCD

Pabrik Témbongkeun

Company profile

Basis Pabrikan PCB

woleisbu

Admin Resepsionis

manufacturing (2)

Ruang Rapat

manufacturing (1)

Kantor Umum


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami