computer-repair-london

Saatos diobral Service

Service Saatos-Penjualan

1. Salesman nu narima bewara eupan balik customer (telepon, fax, email, jsb), geuwat catetan eupan balik customer di jéntré, sarta nangtukeun bets, kuantitas, laju cacad, waktu, tempat, volume jualan, jsb.

2. Penjual bakal ngarékam detil dina bentuk pernyataan inpormasi keluhan pelanggan sareng dikirim ka departemen kualitas pikeun dianalisiss.

Analisis produk masalah

1. Sanggeus narima eupan balik ti konsumén, departemén kualitas confirms jeung departemén relevan kuantitas bahan baku, produk semi-rengse jeung produk rengse di gudang, eureun produksi jeung transportasi produk jeung masalah goréng sarupa, sarta ngalaksanakeun prosedur pikeun nungkulan produk non-conforming luyu jeung ukuran kontrol.

2. Departemén kualitas, bareng jeung departemén produksi, departemén rékayasa, departemén layanan palanggan jeung departemén relevan séjén, mawa kaluar analisis eksperimen, nguji, dissection sarta ngabandingkeun komprehensif sahiji produk tina angkatan sarua produk (atawa sampel disadiakeun ku konsumén) .Nganalisis bahan, struktur, prosés jeung kamampuhan nguji produk, sarta manggihan alesan nyata, nu kacatet dina laporan 8D / 4D.

 

Prosedur sanggeus-jualan

1. Departemen kualitas confirms kualitas produk balik sarta nangtukeun métode penanganan produk balik.Upami produk anu ditolak diurus saluyu sareng "prosedur kontrol produk anu teu cocog", jabatan kualitas bakal ngarékam pamrosésan balik bulanan dina "formulir tracking processing balik".

2. produk balik cacad bakal reprocessed ku departemen produksi.

3. Non-rework perlakuan bakal ditangtukeun ku departemen kualitas salaku perlakuan runtah atawa perlakuan degradasi.

4. Departemén kualitas bakal mingpin departemén relevan pikeun mariksa jeung nungkulan produk teu minuhan sarat di luhur timely.

5. The expenses patali timbul ti balik atawa bursa barang bakal ditangtukeun ku salesperson jeung customer ngaliwatan rundingan.

 

Pelacak saatos penjualan

1. Éféktivitas jangka pondok: lamun euweuh bets abnormal kontinyu sanggeus perbaikan sarta euweuh eupan balik goréng ti nasabah anu narima, ukuran pamutahiran dianggap éféktif.

2. Éféktivitas jangka panjang: nalungtik tur evaluate nurutkeun prosedur Manajemén kapuasan customer.Upami anjeun henteu puas ku kualitas, jasa sareng palanggan anu aya hubunganana, anjeun kedah nuturkeun prosedur kontrol koréksi sareng pencegahan.

 

Saatos-diobral waktos

Eupan balik (ditulis, telepon atawa email) kudu disadiakeun dina 2 poé gawé sanggeus narima keluhan customer.

 

Pelestarian rékaman

Nyimpulkeun keluhan customer dina laporan Analisis keluhan customer unggal bulan sarta ngalaporkeun aranjeunna dina pasamoan kualitas bulanan.Téknologi statistik dianggo pikeun nganalisis kaayaan ayeuna sareng tren keluhan palanggan.

Balik deui sareng Garansi

 

Kusabab PCB mangrupakeun produk custom, unggal dewan dihasilkeun nurutkeun sarat customer.Kami nampi ulasan pesenan atanapi produksi sateuacan pembatalan produk.Upami pesenan dibatalkeun, anjeun bakal nampi ngabalikeun duit pinuh.Upami produkna parantos diproduksi atanapi dikirimkeun, kami henteu tiasa ngabatalkeun pesenan.

Balik deui

Pikeun produk anu ngagaduhan masalah kualitas, tilelep sareng sirkuit nyayogikeun pilihan ngagantian atanapi ngabalikeun duit pikeun masalah kualitas.Pikeun produk kalawan bukti jelas, ieu masalah kualitas atawa jasa jeung sinks jeung sirkuit, kaasup: sinks jeung sirkuit teu sasuai jeung dokumén Gerber customer urang atawa parentah husus;kualitas produk teu minuhan standar IPC atawa sarat customer.Simkuring nampi mulang atawa ngabalikeun duit a, lajeng nasabah boga hak panawaran pikeun mulang dina 14 poé sanggeus narima produk.

 

Ngabalikeun duit

Saatos nampi sareng mariksa anjeun uih deui, kami bakal ngirim anjeun bewara resi ku email.Kami ogé bakal nginpokeun ka anjeun pikeun nyatujuan atanapi nolak ngabalikeun duit.Upami anjeun disatujuan, ngabalikeun duit anjeun bakal diolah sareng garis kiridit bakal otomatis diterapkeun kana kartu kiridit anjeun atanapi metode pamayaran asli dina sababaraha dinten.

 

Ngabalikeun duit overdue atawa leungit

Upami anjeun teu acan nampi ngabalikeun duit, mangga parios deui rekening bank anjeun heula.Teras wartosan perusahaan kartu kiridit anjeun sareng peryogi sababaraha waktos kanggo sacara resmi ngaluarkeun ngabalikeun duit.Salajengna, mangga ngahubungan bank Anjeun.Ngabalikeun duit biasana butuh sababaraha waktos kanggo diolah.Upami anjeun parantos réngsé sadaya operasi ieu tapi henteu nampi ngabalikeun duit, mangga ngahubungi kami.

Pikeun produk anu aya masalah anu teu jelas, Sirkuit HUIHE tiasa nyayogikeun tés kualitas gratis, ngabutuhkeun para nasabah pikeun ngabalikeun produk sateuacanna.Saatos Huihe Circuit nampi produkna, kami bakal nguji sareng ngirim eupan balik ka anjeun ku email dina 5 dinten kerja.Kami hoyong ngabantosan anjeun ngarengsekeun masalah.