XF
XF-2
XF-3
X

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunangPangalusna
PELAYANAN

Ngeunaan More Huihe Circuit

Shenzhen HUIHE Circuits Co., Ltd. nyaéta produsén PCB profésional.Kusabab pabrik dibuka taun 2012, HUIHE Circuits geus lulus ISO9001, IATF16949, ISO13485, OHSAS18001, UL, RoHS, ngahontal jeung sertifikasi sistem manajemen sejen tur pamariksaan produk.Éta ngagaduhan 20+ tim pangembangan téknis profésional, sababaraha alat produksi precision tinggi, alat uji sareng laboratorium fisik sareng kimia anu fungsional.

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan
About Us

tampilan produk

Langkung produk PCB

Service Manufaktur PCB

.......

  • PCB Prototyping
  • 97% rasio pangiriman on-waktu.Respon layanan palanggan dina 20H.Hiji bahan dasar Kelas, Kingboard, Shengyi, Saduy, Arlon, jsb Ink Solder topeng Ink, Taiyo, Guangxin.
  • PCB Jilid badag
  • Pabrik milik sadayana.Kapasitas produksi bulanan: 35000 sqm.Wewengkon pabrik: 12000 sqm.Insinyur

NAON MILIH SIRKUIT HUIHE?

  • 10+
    10+
    Langkung ti 10 taun pangalaman produksi
  • 20 +
    20+
    Tim téknis
  • 12000
    12000
    Wewengkon pabrik
  • 35000
    35000
    Total produksi bulanan

Wewengkon Aplikasi

Langkung Area Aplikasi PCB

PalangganTestimonials

  • MR James
    Bapak James
    PCB parantos nampi éta.Sikep layanan palanggan anu saé pisan.Kuring ogé geus nelepon pikeun ngonfirmasi masalah dina file PCB.Abdi pisan attentive!Palayanan palanggan pisan serius sareng sabar.Kuring kudu nungkulan eta salila jam off.Hatur nuhun pisan!Ieu gancang, teuing!
  • Mr Pitt
    Tuan Pitt
    Kualitas dewan anu saé, percetakan layar jelas, padna padet, kualitas sareng kagancangan sapertos sateuacanna, téknologi pamrosésan saé pisan, upami aya masalah dina produksi rékayasa sareng pamrosésan, eupan balik bakal timely, sarta bungkusan pisan ati tur ketat.
  • Miss Windsor
    Cik Windsor
    Éta gancang pisan pikeun ngolah dokumén.Sateuacanna, kuring biasa ngadamel PCB di pabrik Shenzhen.Ayeuna diganti ku Huihe.sirkuit dijieun kalawan workmanship rupa, euweuh defects, euweuh sirkuit kabuka, euweuh sirkuit pondok, téks layar sutra jelas, jaminan jasa sanggeus-jualan, produsén dipercaya.Saatos bungkusan, papan henteu ruksak.

Pamundut Pikeun Penawaran

Kontak Huihe Circuits di em01@huihepcb.com atanapi di +86 13751177644 pikeun meunangkeun solusi lengkep pikeun syarat PCB fab Anjeun!

ngalebetkeun ayeuna

panganyarnawartos & blog

nempo leuwih
  • prosés réduksi PCB

    Dina sajarahna, métode réduksi, atawa prosés etching, dikembangkeun engké, tapi kiwari éta paling loba dipaké.Substrat kedah ngandung lapisan logam, sareng nalika bagian anu teu dihoyongkeun dipiceun, sadayana anu tinggaleun nyaéta pola konduktor.Ku nyitak atanapi motret sadaya tambaga anu kakeunaan selektif ...
    maca deui
  • Komponén PCB

    1. Lapisan Board lapisan dibagi kana lapisan tambaga jeung lapisan non- tambaga, ilahar ceuk sababaraha lapisan dewan téh némbongkeun jumlah lapisan lapisan tambaga.Sacara umum, hampang las sareng garis disimpen dina palapis tambaga pikeun ngalengkepan sambungan listrik.Karakter déskripsi unsur tempat atawa...
    maca deui
  • Prinsip dasar perenah komponén PCB

    Dina prakték desain jangka panjang, jalma parantos nyimpulkeun seueur aturan.Lamun prinsip ieu bisa dituturkeun dina rarancang circuit, éta bakal mangpaat pikeun debugging akurat tina software kontrol circuit board sarta operasi normal tina sirkuit hardware.Kasimpulanana, prinsip ...
    maca deui