computer-repair-london

16 Lapisan High Tg ENIG PCB

16 Lapisan High Tg ENIG PCB

Katerangan pondok:

Ngaran produk: 16 Lapisan High Tg ENIG PCB
Lapisan: 16
Beungeut bérés: ENIG
Bahan dasar: High TG FR4
Lapisan luar W / S: 4/4mil
Lapisan jero W / S: 3,5 / 3,5mil
Ketebalan: 2,43 mm
Min.diaméterna liang: 0,75mm


Rincian produk

Ngeunaan High Tg PCB

High Tg PCB circuit board dasarna dihartikeun salaku bahan baku PCB atawa dirancang pikeun tahan lalawanan panas tinggi dina PCB suhu luhur, Tg tinggi biasana leuwih luhur ti 170 ° C.Ku alatan éta, PCB kalawan TG leuwih gede atawa sarua jeung 170 ° C nyaeta tinggi Tg PCB, nu bisa ogé disebut suhu transisi kaca.résistansi panas tinggi, ilahar dipaké dina prosés kalungguhan-gratis.

Keunggulan Kami

pabrik sorangan, aréa pabrik 12000 méter pasagi, pabrik jualan langsung

Produk 100% test (AOI scanning, 100% Flying Probe Test, FQC inspeksi pinuh) pikeun ngurangan laju cacad produk.

Ngaliwatan rupa-rupa sertifikasi ISO, saluyu jeung standar inspeksi internasional IPC

Kumaha Ngabédakeun Bahan Tg Luhur?

Bahan

Tg

MOT

FR4-biasa Tg

130 ℃

110 ℃

FR4-SedengTg

150 ℃

130 ℃

FR4-luhur Tg

170 ℃

150 ℃

polyimide-Ultra luhur Tg

260 ℃

240 ℃

Nilai TG Bahan Umum

Bahan

Nilai Tg

CEM-1

110-130 ℃

FR4

120-180 ℃

PTFE

200-260 ℃

keramik

200-300 ℃

polimida

200-350 ℃

FR4 TG biasana 130-140 ℃, jeung TG tengah biasana leuwih luhur ti 150-160 ℃.Résistansi kalembaban, résistansi panas, stabilitas, résistansi kimia sareng pasipatan sanésna PCB salami manufaktur papan sirkuit PCB Tg tinggi langsung gumantung kana suhu transisi kaca.

Urang bisa mantuan Anjeun nangtukeun lamun suhu luhur tahan dicitak circuit board diperlukeun tur pituduh Anjeun pikeun milih Tg tinggi PCB circuit board luyu.Upami produk anjeun nuju transisi tina bebas timbel ka bebas timbel ka petunjuk RoHS, atanapi upami anjeun kedah langkung jéntré ngeunaan laminasi Tg anu luhur, mangga ngahubungi kami online atanapi email kaem01@huihepcb.comKami bakal bagja ngalayanan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami