computer-repair-london

Prosés produksi

Bubuka Pikeun Léngkah Prosés:

1. Bahan Bubuka

Motong bahan baku tambaga clad laminate kana ukuran diperlukeun pikeun produksi jeung ngolah.

Parabot utama:pambuka bahan.

2. Nyieun Grafik Lapisan Batin

Pilem anti korosi photosensitive katutupan dina beungeut laminate clad tambaga, sarta pola panyalindungan anti etching kabentuk dina beungeut laminate clad tambaga ku mesin paparan, lajeng pola circuit konduktor kabentuk ku ngembangkeun sarta etching. dina beungeut laminate clad tambaga.

Parabot utama:permukaan plat tambaga meresihan garis horizontal, pilem nempelkeun mesin, mesin paparan, garis etching horizontal.

3. Deteksi Pola Lapisan Batin

Scanning optik otomatis tina pola sirkuit konduktor dina beungeut laminate clad tambaga dibandingkeun jeung data desain aslina pikeun mariksa naha aya sababaraha defects kayaning buka / sirkuit pondok, kiyeu, sésa tambaga jeung saterusna.

Parabot utama:scanner optik.

4. Pencoklatan

Hiji pilem oksida kabentuk dina beungeut pola garis konduktor, sarta struktur sayang madu mikroskopis kabentuk dina beungeut pola konduktor lemes, nu ngaronjatkeun roughness permukaan pola konduktor, kukituna ngaronjatkeun aréa kontak antara pola konduktor jeung résin. , Ningkatkeun kakuatan beungkeutan antara résin sareng pola konduktor, teras ningkatkeun réliabilitas pemanasan tina PCB multilayer.

Parabot utama:garis pencoklatan horizontal.

5. Mencét

Foil tambaga, lambaran semi-solidified sareng papan inti (laminate clad tambaga) tina pola anu didamel ditumpangkeun dina urutan anu tangtu, teras ngabeungkeut sadayana dina kaayaan suhu anu luhur sareng tekanan tinggi pikeun ngabentuk laminate multilayer.

Parabot utama:vakum pencét.

6. Pangeboran

NC alat pangeboran dipaké pikeun bor liang dina dewan PCB ku motong mékanis pikeun nyadiakeun saluran pikeun garis interconnected antara lapisan béda atawa liang positioning pikeun prosés saterusna.

Parabot utama:rig pangeboran CNC.

7. Tilelep Tambaga

Ku cara réaksi rédoks autocatalytic, lapisan tambaga ieu disimpen dina beungeut résin jeung serat kaca dina ngaliwatan-liang atawa témbok buta-liang dewan PCB, ku kituna tembok pori miboga konduktivitas listrik.

Parabot utama:kawat tambaga horizontal atawa vertikal.

8.PCB Plating

Sakabeh dewan ieu electroplated ku metoda electroplating, ku kituna ketebalan tambaga dina liang sarta beungeut circuit board bisa minuhan sarat tina ketebalan nu tangtu, sarta konduktivitas listrik antara lapisan béda tina dewan multilayer bisa direalisasikeun.

Parabot utama:jalur plating pulsa, garis plating kontinyu nangtung.

9. Produksi Grafis Lapisan Luar

Film anti korosi photosensitive katutupan dina beungeut PCB, sarta pola panyalindungan anti etching kabentuk dina beungeut PCB ku mesin paparan, lajeng pola circuit konduktor kabentuk dina beungeut laminate clad tambaga. ku ngembangkeun sarta etching.

Parabot utama:garis beberesih dewan PCB, mesin paparan, garis ngembangkeun, garis etching.

10. Lapisan luar Pola Deteksi

Scanning optik otomatis tina pola sirkuit konduktor dina beungeut laminate clad tambaga dibandingkeun jeung data desain aslina pikeun mariksa naha aya sababaraha defects kayaning buka / sirkuit pondok, kiyeu, sésa tambaga jeung saterusna.

Parabot utama:scanner optik.

11. las lalawanan

Fluks photoresist cair dipaké pikeun ngabentuk lapisan lalawanan solder dina beungeut dewan PCB ngaliwatan prosés paparan jeung ngembangkeun, ku kituna pikeun nyegah dewan PCB ti keur pondok-circuited nalika komponén las.

Parabot utama:mesin percetakan layar, mesin paparan, garis ngembangkeun.

12. Perlakuan beungeut

A lapisan pelindung kabentuk dina beungeut pola circuit konduktor dewan PCB pikeun nyegah oksidasi konduktor tambaga pikeun ngaronjatkeun reliabiliti jangka panjang PCB.

Parabot utama:Shen Jin Line, Shen Tin Line, Shen Yin Line, jsb.

13.PCB Katerangan Dicitak

Nyitak tanda téks dina posisi dieusian dina papan PCB, nu dipaké pikeun ngaidentipikasi rupa Konci komponén, tag customer, tag UL, tanda siklus, jsb.

Parabot utama:PCB legenda mesin dicitak

14. Wangun panggilingan

Ujung alat dewan PCB ieu giling ku mesin panggilingan mékanis pikeun ménta Unit PCB nu meets sarat desain konsumén.

Parabot utama:mesin panggilingan.

15 .Ukur listrik

Alat ukur listrik dianggo pikeun nguji konektipitas listrik papan PCB pikeun ngadeteksi papan PCB anu henteu tiasa nyumponan sarat desain listrik palanggan.

Parabot utama:parabot nguji éléktronik.

16 .Ujian Penampilan

Pariksa defects permukaan dewan PCB pikeun ngadeteksi dewan PCB nu teu bisa minuhan sarat kualitas customer urang.

Parabot utama:inspeksi penampilan FQC.

17. Bungkusan

Pek sareng kirimkeun papan PCB numutkeun sarat palanggan.

Parabot utama:mesin packing otomatis