computer-repair-london

Warta

  • Distribusi régional domestik dewan PCB

    Cina geus ngawangun ranté industri informasi éléktronik rélatif dewasa, sarta boga kaunggulan manufaktur kayaning pasar paménta domestik lega, ongkos tanaga gawé jeung kawijakan investasi, attracting angka nu gede ngarupakeun usaha ibukota asing mindahkeun fokus produksi maranéhanana ka daratan Cina.
    Maca deui
  • prosés réduksi PCB

    Dina sajarahna, métode réduksi, atawa prosés etching, dikembangkeun engké, tapi kiwari geus paling loba dipaké.Substrat kedah ngandung lapisan logam, sareng nalika bagian anu teu dihoyongkeun dipiceun, sadayana anu tinggaleun nyaéta pola konduktor.Ku nyitak atanapi motret sadaya tambaga anu kakeunaan selektif ...
    Maca deui
  • Komponén PCB

    1. Lapisan Board lapisan dibagi kana lapisan tambaga jeung lapisan non- tambaga, ilahar ceuk sababaraha lapisan dewan téh némbongkeun jumlah lapisan lapisan tambaga.Sacara umum, hampang las sareng garis disimpen dina palapis tambaga pikeun ngalengkepan sambungan listrik.Karakter déskripsi unsur tempat atawa...
    Maca deui
  • Prinsip dasar perenah komponén PCB

    Dina prakték desain jangka panjang, jalma parantos nyimpulkeun seueur aturan.Lamun prinsip ieu bisa dituturkeun dina rarancang circuit, éta bakal mangpaat pikeun debugging akurat tina software kontrol circuit board sarta operasi normal tina sirkuit hardware.Kasimpulanana, prinsip ...
    Maca deui