computer-repair-london

Kontrol Industri

Kontrol Industri PCB

Kalayan ngembangkeun kontinyu tina mode "alat otomatis + operasi robot industri"

Paménta pikeun produk éléktronik sareng listrik dina industri kontrol industri ningkat.

Sirkuit HUIHE museurkeun kana produksi sareng pabrik PCB multilayer-reliabilitas tinggi pikeun ngajagi para nasabah dina industri kontrol industri.

Industrial Control PCB

Paménta pikeun PCB dina Industri Kontrol Industri

Alat-alat kontrol industri biasana boga kinerja luhur anti magnét, anti lebu, anti shock jeung saterusna, sarta ngabogaan ciri husus base plate, kuat catu daya anti gangguan, kontinyu lila-waktu gawé pangabisa jeung saterusna.Ayeuna, Cina parantos sadar kana mékanisasi pangwangunan industri, konstruksi 5G ngamajukeun pamekaran fasilitas sareng téknologi hilir sapertos Internét mahluk, sareng ngagancangkeun inkubasi otomatisasi industri.

Produk kontrol automation industri salaku bagian penting tina automation industri, éta kabeungkeut migawe ngembangkeun gancang tina pasar munculna ieu.Kalayan ngembangkeun automation kontrol industri, darajat éléktronik alat kontrol industri naek, nu ngabalukarkeun paménta pikeun alat éléktronik konci hulu PCB.

Paménta pasar PCB dina widang kontrol industri jeung alat médis ieu ngaronjatkeun steadily, sarta loba pabrik PCB aktip ngajajah tur nyebarkeun kaasup robot industri jeung alat médis high-end.

Industrial Control Médis PCB Board Paménta proporsi

Panel tunggal / ganda
%
4 lapis
%
6 lapis
%
8-16 lapisan
%
di luhur 18 lapisan
%
HDI
%
PCB fléksibel
%

Aplikasi PCB Dina Kontrol Industri

Komputer industri

Instrumén industri

chassis kontrol industri

Sistem ngawaskeun jarak jauh gas industri

Méter listrik calakan

Gerak controller