computer-repair-london

Parabot Komunikasi

Parabot Komunikasi PCB

Dina raraga shorten jarak pangiriman sinyal jeung ngurangan leungitna transmisi sinyal, dewan komunikasi 5G.

Step by step kana kabel dénsitas luhur, jarak kawat rupa, tarah ngembangkeun mikro-aperture, tipe ipis jeung reliabilitas tinggi.

Optimasi jero téknologi pangolahan sareng prosés manufaktur sinks sareng sirkuit, ngalangkungan halangan téknis.Janten produsén anu saé papan PCB komunikasi 5G high-end.

PCB电路板线路板生产加工制造厂家汇和电路通信设备

Industri Komunikasi Jeung Produk PCB

Industri komunikasi Parabot utama produk PCB diperlukeun fitur PCB
 

Jaringan nirkabel

 

stasiun base komunikasi

Backplane, papan multilayer-speed tinggi, papan gelombang mikro frekuensi tinggi, substrat logam multi-fungsi  

Dasar logam, ukuranana ageung, multilayer tinggi, bahan frekuensi tinggi sareng tegangan campuran  

 

 

Jaringan transmisi

Alat transmisi OTN, backplane peralatan transmisi gelombang mikro, papan multilayer-speed tinggi, papan gelombang mikro frekuensi tinggi Backplane, papan multilayer-speed tinggi, papan gelombang mikro frékuénsi luhur  

bahan speed tinggi, ukuranana badag, multilayer tinggi, dénsitas tinggi, bor deui, kaku-flex joint, bahan frékuénsi luhur sarta tekanan dicampur

Komunikasi data  

Router, saklar, jasa / neundeun Devic

 

Backplane, papan multilayer-speed tinggi

Bahan-speed tinggi, ukuran badag, multi-lapisan tinggi, dénsitas luhur, bor deui, kombinasi kaku-flex
Broadband jaringan tetep  

OLT, ONU sareng alat-alat serat ka bumi anu sanés

Bahan-speed tinggi, ukuran badag, multi-lapisan tinggi, dénsitas luhur, bor deui, kombinasi kaku-flex  

Multilay

PCB Alat Komunikasi sareng Terminal Mobile

Parabot Komunikasi

Panel tunggal / ganda
%
4 lapis
%
6 lapis
%
8-16 lapisan
%
di luhur 18 lapisan
%
HDI
%
PCD fléksibel
%
Paké substrat
%

Terminal Mobile

Panel tunggal / ganda
%
4 lapis
%
6 lapis
%
8-16 lapisan
%
di luhur 18 lapisan
%
HDI
%
PCD fléksibel
%
Paké substrat
%

Kasesahan Prosés Frékuénsi Luhur Sareng Papan PCB Laju Luhur

Titik hese Tantangan
Akurasi alignment Precision nyaeta stricter, sarta alignment interlayer merlukeun konvergénsi kasabaran.Konvergénsi jenis ieu langkung ketat nalika ukuran piringna robih
STUB (Impedansi discontinuity) STUB langkung ketat, ketebalan piring pisan nangtang, sareng téknologi pangeboran deui diperyogikeun.
 

Katepatan impedansi

Aya tangtangan hébat kana etching: 1. Faktor etching: nu leutik nu hadé, kasabaran akurasi etching dikawasa ku + /-1MIL pikeun lineweights 10mil tur handap, sarta + /-10% pikeun tolerances linewidth luhur 10mil.2. Syarat lebar garis, jarak garis sareng ketebalan garis langkung luhur.3. Batur: dénsitas wiring, gangguan interlayer sinyal
Ngaronjat paménta pikeun leungitna sinyal Aya tantangan hébat kana perlakuan permukaan sadaya laminates clad tambaga;tolerances tinggi anu diperlukeun pikeun ketebalan PCB, kaasup panjang, rubak, ketebalan, verticality, ruku jeung distorsi, jsb.
Ukuranna beuki gedé Machinability janten parah, maneuverability janten parah, sareng liang buta kedah dikubur.Ongkos naék2. akurasi alignment leuwih hese
Jumlah lapisan jadi leuwih luhur Karakteristik garis anu langkung padet sareng via, ukuran unit anu langkung ageung sareng lapisan diéléktrik anu langkung ipis, sareng syarat anu langkung ketat pikeun rohangan jero, alignment interlayer, kontrol impedansi sareng reliabilitas.

Akumulasi Pangalaman Dina Manufaktur Dewan Komunikasi Sirkuit HUIHE

Sarat pikeun dénsitas luhur:

Pangaruh crosstalk (noise) bakal turun kalayan turunna linewidth/spasi.

Syarat impedansi ketat:

Cocog impedansi karakteristik nyaéta sarat paling dasar tina papan gelombang mikro frekuensi tinggi.Nu leuwih gede impedansi, nyaeta, nu gede kamampuhan pikeun nyegah sinyal ti infiltrating kana lapisan diéléktrik, nu leuwih gancang transmisi sinyal jeung nu leuwih leutik leungitna.

Precision produksi jalur transmisi diperlukeun pikeun jadi luhur:

Pangiriman sinyal frékuénsi luhur ketat pisan pikeun impedansi karakteristik kawat anu dicitak, nyaéta, akurasi manufaktur jalur transmisi umumna meryogikeun yén ujung jalur transmisi kedah rapih pisan, henteu aya burr, kiyeu, atanapi kawat. ngeusian.

Syarat mesin:

Anu mimiti, bahan papan gelombang mikro frékuénsi luhur béda pisan sareng bahan lawon kaca epoxy tina papan anu dicitak;Bréh, precision machining dewan gelombang mikro frékuénsi luhur loba nu leuwih luhur ti nu ti dewan dicitak, sarta kasabaran bentuk umum nyaéta ± 0.1mm (dina kasus precision tinggi, kasabaran bentukna ± 0.05mm).

tekanan campuran:

Pamakéan campuran substrat frékuénsi luhur (kelas PTFE) jeung substrat-speed tinggi (kelas PPE) ngajadikeun papan sirkuit-speed tinggi frékuénsi luhur teu ngan boga aréa konduksi badag, tapi ogé boga konstanta diéléktrik stabil, syarat shielding diéléktrik tinggi. sarta lalawanan suhu luhur.Dina waktu nu sarua, fenomena goréng delamination sarta tekanan dicampur warping disababkeun ku béda dina adhesion jeung koefisien ékspansi termal antara dua pelat béda kudu direngsekeun.

uniformity tinggi palapis diperlukeun:

Impedansi karakteristik jalur transmisi papan gelombang mikro frekuensi tinggi langsung mangaruhan kualitas pangiriman sinyal gelombang mikro.Aya hubungan nu tangtu antara impedansi ciri jeung ketebalan tina foil tambaga, utamana pikeun piring microwave kalawan liang metallized, ketebalan palapis teu ngan mangaruhan total ketebalan tina foil tambaga, tapi ogé mangaruhan akurasi kawat sanggeus etching. .kituna, ukuran jeung uniformity tina ketebalan palapis kudu mastikeun dikawasa.

Laser micro-liwat processing liang:

Fitur penting tina papan dénsitas luhur pikeun komunikasi nyaéta liang mikro-liwat kalayan struktur liang buta / dikubur (aperture ≤ 0.15mm).Ayeuna, pamrosésan laser mangrupikeun metode utama pikeun ngabentuk liang mikro-liwat.Babandingan diaméter liang ngaliwatan diaméter pelat nyambungkeun bisa rupa-rupa ti supplier ka supplier.Babandingan diaméterna liang ngaliwatan ka plat nyambungkeun patali jeung akurasi positioning of borehole nu, sarta beuki lapisan aya, nu leuwih gede simpangan bisa jadi.ayeuna, eta mindeng diadopsi pikeun ngalacak lokasi target lapisan ku lapisan.Pikeun kabel dénsitas luhur, aya disc connectionless ngaliwatan liang.

Perawatan permukaan langkung kompleks:

Kalayan paningkatan frékuénsi, pilihan perawatan permukaan janten langkung penting, sareng palapis kalayan konduktivitas listrik anu saé sareng palapis ipis gaduh pangaruh pangsaeutikna dina sinyal.The "roughness" kawat kudu cocog ketebalan transmisi nu sinyal transmisi bisa nampa, disebutkeun éta gampang pikeun ngahasilkeun sinyal serius "gelombang nangtung" jeung "pantulan" jeung saterusna.The inersia molekular substrat husus kayaning PTFE ngajadikeun hésé ngagabungkeun jeung foil tambaga, jadi perlakuan permukaan husus diperlukeun pikeun ngaronjatkeun roughness permukaan atawa nambahkeun hiji pilem napel antara foil tambaga jeung PTFE pikeun ngaronjatkeun adhesion nu.