computer-repair-london

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naon lebar garis minimum sareng jarak garis papan sirkuit PCB?

3/3 mil.

Naon jumlah maksimum lapisan papan sirkuit PCB?

28 Lapisan.

Naon ukuran minimum liang lapisan luar / lapisan jero?

0,20 mm

Naon ketebalan tambaga rengse pangluhurna?

6OZ.

Naon standar produksi PCB anjeun?

IPC-A-600H Ⅱ, IPC-A-600H Ⅲ.

Naha aya kuantitas pesenan minimum pikeun pesenan PCB?

Henteu aya MOQ pikeun PCB di sisi urang.

Naon wates ukuranana?

Ukuran papan sirkuit PCB maksimum nyaéta 580mm x 800mm.

Naon jinis pilihan pangiriman ekspres anu sayogi?

SF Express, Leapfrog sareng 4 perusahaan ekspres domestik utama.

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal:
30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang.Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal.Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung.Persis ongkos angkutan urang ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.