computer-repair-london

Robot calakan

Calakan Robot PCB

Aya seueur jinis desain sirkuit éléktronik pikeun robot cerdas, sareng jinis PCB anu diperyogikeun rupa-rupa.

HUIHE Sirkuit nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa papan circuit PCB kayaning ngaliwatan-liang PCB, buta dikubur liang PCB, PCB frékuénsi luhur, PCB tambaga kandel jeung saterusna.

Sirkuit HUIHE ngenalkeun alat-alat presisi tinggi sareng tanaga téknologi tinggi unggal taun, sareng ngadopsi mode produksi lean pikeun mastikeun produk réliabilitas anu luhur sareng pangiriman tepat waktu.

PCB电路板线路板生产加工制造厂家汇和电路智能机器人

Klasifikasi Robot

Robot jasa

robot jasa imah

Robot layanan médis

Robot layanan publik

Robot husus

Robot aplikasi militér

Robot operasi ekstrim

Robot nyalametkeun darurat

Robot industri

Robot las Robot bungkusan

Robot ngangkut Robot nyemprot

Robot Palletizing Robot motong

Komposisi Dasar Robot

Tilu Bagian Utama

Bagian mékanis

Bagian sensitip

Bagian kontrol

Genep Sub System

Sistim nyetir

Unggal gabungan, nyaéta, unggal darajat kabébasan gerak, dilengkepan alat transmisi pikeun ngagerakkeun robot.

Sistim kontrol

Kontrol aktuator robot numutkeun sinyal robot pikeun ngarengsekeun gerak sareng fungsi anu ditangtukeun

Sistim interaksi lingkungan

Sistem anu ngawujudkeun interkonéksi sareng koordinasi antara robot sareng alat-alat dina lingkungan éksternal

Sistim indrawi

Kéngingkeun inpormasi anu bermakna dina kaayaan lingkungan internal sareng eksternal.Mobilitas, adaptasi sareng cai calakan robot ningkat

Sistim interaksi lingkungan

Sistem anu ngawujudkeun interkonéksi sareng koordinasi antara robot sareng alat-alat dina lingkungan éksternal

Sistim struktur mékanis

Éta diwangun ku tilu bagian: fuselage, panangan sareng operator tungtung.Unggal sapotong badag boga sababaraha derajat kabebasan pikeun ngabentuk multi-gelar-of-kabebasan sistem mékanis

Trend Ngembangkeun Téhnologi Robot

Jeung perluasan widang aplikasi tina robots.The lingkungan produksi kasar nyimpen maju syarat luhur pikeun beurat, volume sarta kalenturan tina robot.Dina waktu nu sarua, jeung pamutahiran kontinyu tina tingkat panalungtikan sarta pamekaran, inovasi kontinyu tina téhnologi prosés jeung pamakéan saterusna bahan anyar.Robot laun-laun bakal mekar dina arah miniaturisasi, hampang sareng kalenturan ka hareup.

 

Miniaturisasi

Micro-robot boga dampak hébat dina mangsa nu bakal datang, utamana dina widang médis.Contona, kapsul gastroscope robot bisa kalayan gampang tur comfortably mariksa burih ngaliwatan kadali kapsul dina burih ku médan magnét.Miniaturisasi robot bakal janten sisi pangembangan di hareup.

 

Enteng

Dina Expo Industri, KUKA mawa robot lightweight anyar-LBRiisy, ABB ogé dibuka IRB 1100 robot lightweight, nu mangrupakeun robot lightest di ABB sajauh ieu.Dina mangsa nu bakal datang, robot laun bakal jadi lightweight.

 

Kalenturan

Dina taun anyar, robot fléksibel pohara populér.Robot fléksibel didamel tina bahan polimér anu kawilang lemes, ogé téknologi berorientasi biologi sareng generasi bahan, anu ngagaduhan ciri kalenturan anu luhur, deformability, nyerep énergi sareng saterasna.

Inovasi téknologi sirkuit éléktronik dina sababaraha bagéan industri robot robih unggal dintenna.Dina raraga ngajaga daya saing pasar tina téhnologi anyar, jadwal proyék téh biasana pisan urgent, nu nyimpen maju sarat tinggi pikeun pangabisa pangiriman ngan-di-waktu pabrik PCB.

Dina waktu nu sarua, rupa-rupa desain circuit éléktronik robot ngabalukarkeun rupa-rupa jenis papan circuit bisa diolah, kaasup FR4 papan circuit, ngaliwatan-liang papan, buta dikubur papan liang, pelat frékuénsi luhur, pelat tambaga kandel, jsb ., Nu nempatkeun maju syarat tinggi pikeun kamampuhan téhnologis pabrik PCB.

Kusabab ngadegna, HUIHE Circuits geus ngawanohkeun parabot-precision tinggi na tanaga tinggi-tech taun ku taun, terus ningkat kamampuhan teknis na, diadopsi mode produksi lean, papanggih kabutuhan diversified konsumén pikeun ngolah dewan PCB, sarta ensured nu punctuality pangiriman di. waktos anu sami.

HUIHE Circuits geus nyieun usaha kontinyu pikeun ngaronjatkeun kualitas circuit board olahan dina urutan janten ampir flawless.Sirkuit HUIHE henteu ngan ukur gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat sareng lengkep, tapi ogé ngagaduhan produksi presisi sareng alat uji.Sirkuit HUIHE kamampuan jasa profésional sareng wijaksana sareng sistem kontrol kualitas lengkep pikeun Sirkuit HUIHE parantos kéngingkeun reputasi anu saé diantara para nasabah.Pikeun patarosan ngeunaan parameter prosés atanapi jinis produk, mangga ngahubungiem01@huihepcb.com.