computer-repair-london

Transit Rel

Rel Transit PCB

Kiwari, loba aplikasi dina industri transportasi merlukeun produk éléktronik kalawan kinerja tinggi na durability

Sirkuit HUIHE boga pangalaman éksténsif dina manufaktur PCB custom pikeun konsumén di karéta api, transit rail jeung industri otomotif.Ngartos pentingna kinerja luhur, reliabiliti tinggi na firmness tinggi produk diperlukeun ku industri angkutan

1-pcb电路板线路板生产厂家汇和电路 (2)

Dicitak Circuit Board Pikeun Rail Transt

Kandaraan rel mawa sajumlah ageung jalma, sareng réliabilitas sistem ngerem langkung penting.Dina sistem ngerem, unit kontrol marake mangrupakeun inti pikeun mastikeun stabilitas sakabeh sistem.Rupa-rupa komponén sambungan sareng papan sirkuit dicitak pikeun catu daya, kontrol sareng pangiriman data disebarkeun dina unit kontrol marake.

Sistem drive mangrupikeun salah sahiji sistem anu paling penting pikeun kendaraan rel.Dina kandaraan rail disetir ku kakuatan listrik, traction converter modul "otak" sakabeh sistem drive.Éta nyambungkeun trafo sareng motor traksi sareng ngatur paripolah sistem drive sadayana.Modul konverter traksi ogé ditutupan ku komponén sambungan sareng papan sirkuit anu dicitak pikeun catu daya, kontrol sareng pangiriman data.

Sistem kontrol karéta otomatis dumasar kana komunikasi geus jadi mainstream dina widang sistem sinyal transit rail.Ieu ngawengku panyalindungan karéta otomatis, operasi karéta otomatis, monitoring karéta otomatis tur interlocking sistem, shouldering tanggung jawab ngahulag kacilakaan pungkur-tungtung jeung mastikeun operasi efisien sarta aman sadaya kandaraan di sakabeh sistem transit rail.éta sistem pangpentingna nu integrates trackside jeung kandaraan.

Kalayan paningkatan laju pamekaran sareng efisiensi usaha di masarakat ayeuna, paménta transportasi naék.Sirkuit Huihe parantos nyayogikeun papan sirkuit anu dicitak pikeun industri transportasi mangtaun-taun, sareng parantos lulus IATF16949, RoHS, ISO9001, UL sareng sertifikasi sareng uji anu sanés.Insinyur anu berpengalaman anu ngahususkeun dina rékayasa sareng téknologi prosés di Sirkuit HUIHE akrab sareng kabutuhan khusus industri transportasi pikeun papan sirkuit anu dicitak sareng pentingna kaamanan, laju sareng efisiensi pikeun industri transportasi.

Insinyur kualitas tilelep sareng sirkuit akrab sareng PPAP, APQP, FMEA, sareng salawasna nuturkeun prosés kualitas ngamimitian proyek khusus perusahaan.Sirkuit HUIHE sadar kana kualitas sareng tanggung jawab suplai tina supplier PCB supados pabrik palanggan henteu kapangaruhan ku pasokan atanapi masalah kualitas.Sirkuit HUIHE ngarojong sakabéh siklus kahirupan produk éléktronik transit rail kalawan kamampuhan layanan palanggan alus teuing, téhnologi dipercaya, pangiriman timely jeung ongkos-efektivitas controllable.Sirkuit HUIHE sareng pangalaman ayeuna dina nanganan parobahan téknologi gancang dina PCB dina industri transportasi ngamungkinkeun urang pikeun konsistén nyumponan sareng ngaleuwihan ekspektasi pelanggan.

Kirim pesen

请首先输入一个颜色.
请首先输入一个颜色.

Di jalan