computer-repair-london

8 Lapisan Impedansi ENIG PCB

8 Lapisan Impedansi ENIG PCB

Katerangan pondok:

Ngaran produk: 8 Lapisan impedansi ENIG PCB
Lapisan: 8
Beungeut bérés: ENIG
Bahan dasar: FR4
Lapisan luar W / S: 4/3mil
Lapisan jero W / S: 5/4mil
Ketebalan: 1.6mm
Min.diaméterna liang: 0.2mm


Rincian produk

Satengah liang Téhnologi

Saatos PCB dijieun dina satengah liang, lapisan timah diatur dina ujung liang ku electroplating.Lapisan timah dianggo salaku lapisan pelindung pikeun ningkatkeun daya tahan cimata sareng lengkep nyegah lapisan tambaga ragrag tina témbok liang.Ku alatan éta, generasi impurity dina prosés produksi papan sirkuit dicitak diréduksi, sarta workload of beberesih ogé ngurangan, ku kituna pikeun ngaronjatkeun kualitas PCB rengse.

Saatos produksi PCB satengah liang konvensional réngsé, bakal aya chip tambaga dina dua sisi satengah liang, sareng chip tambaga bakal kalibet dina sisi jero satengah liang.Satengah liang dipaké salaku PCB anak, peran satengah liang dina prosés PCBA, bakal nyandak satengah anak PCB, kalayan méré satengah liang keusikan timah nyieun satengah master plat dilas dina dewan utama. , sarta satengah liang kalawan besi tua tambaga, bakal langsung mangaruhan tin, mangaruhan las pageuh lambar dina motherboard nu, sarta mangaruhan penampilan sarta pamakéan kinerja mesin sakabeh.

Beungeut satengah liang disayogikeun ku lapisan logam, sareng simpang satengah liang sareng ujung awakna masing-masing disayogikeun ku jurang, sareng permukaan jurang mangrupikeun pesawat atanapi permukaan jurang mangrupikeun a kombinasi pesawat jeung beungeut beungeut.Ku cara ningkatkeun gap dina duanana tungtung satengah liang, chip tambaga di simpang satengah liang jeung ujung awak dipiceun pikeun ngabentuk PCB lemes, éféktif Ngahindarkeun chip tambaga sésana dina satengah liang, mastikeun kualitas nu. PCB, kitu ogé las dipercaya jeung kualitas penampilan PCB dina prosés PCBA, sarta mastikeun kinerja sakabeh mesin sanggeus assembly saterusna.

Paparan Parabot

5-PCB circuit board automatic plating line

PCB Jalur Plating Otomatis

7-PCB circuit board PTH production line

Jalur PTH PCB

15-PCB circuit board LDI automatic laser scanning line machine

PCB LDI

12-PCB circuit board CCD exposure machine

Mesin Paparan PCB CCD

Pabrik Témbongkeun

Company profile

Basis Pabrikan PCB

woleisbu

Admin Resepsionis

manufacturing (2)

Ruang Rapat

manufacturing (1)

Kantor Umum


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami