computer-repair-london

Tanggung jawab sosial

Konsep pabrik héjo

Pangobatan cai limbah pabrik sareng limbah gas pikeun ngirangan miceun polutan lingkungan, ngalangkungan panalungtikan sareng panalungtikan parantos ngagunakeun panyalindungan lingkungan, hemat energi sareng téknologi ilmiah pikeun ngawangun pabrik sareng fasilitas pendukung.

 

Perlindungan hak cipta intelektual

Pikeun masihan konsumén panyalindungan intelektual kalayan ukuran anu langkung ketat tibatan ukuran rahasia tradisional.Di jero perusahaan, urang nerapkeun sistem otorisasi anu ketat sareng log aksés lengkep pikeun mastikeun kaamanan inpormasi palanggan.

 

Kabijakan lingkungan

Sirkuit HUIHE komitmen pikeun ngadukung perlindungan lingkungan sareng ngalaksanakeun kawijakan manufaktur héjo sapertos pamakean sumber daya anu rasional sareng pembuangan runtah.Pikeun ngirangan dampak kana lingkungan, Sirkuit HUIHE ngarumuskeun kabijakan ieu saluyu sareng panerapan perlindungan lingkungan:

1. Dina rarancang jeung pangwangunan tahap, evaluate dampak bahan dina lingkungan, sarta nyandak eta salaku salah sahiji kaayaan ngayakeun.

2. Dina aspék produksi, transportasi produk jeung pembuangan runtah, sinks jeung sirkuit nyokot ukuran panyalindungan lingkungan pikeun ngaronjatkeun téhnologi produksi, ngahemat sumberdaya jeung daur ulang.

3. Pikeun ningkatkeun kasadaran karyawan kana ngajaga lingkungan ku cara ngayakeun pelatihan staf sareng promosi konsép "nyimpen" (Reduce), "reuse" (Reuse) sareng "daur ulang" (Recycle).

4. Manajemén perusahaan aktip ngarumuskeun strategi perlindungan lingkungan, nyandak perlindungan lingkungan sareng manufaktur kana tinimbangan dina waktos anu sami.

5. Pausahaan responds positif sarta handles keluhan na saran patali panyalindungan lingkungan.

 

Produksi kaamanan

Sirkuit HUIHE negeskeun produksi anu aman sareng produksi bersih, saluyu sareng perlindungan lingkungan sareng sistem manajemén kaamanan nasional, sareng nempel pentingna kana kontrol lingkungan sareng kaamanan dina prosés produksi sareng perlindungan tenaga kerja karyawan.