computer-repair-london

Sajarah urang

2012

Shenzhen HUIHE Circuits Co., Ltd.diadegkeun

2014

Nyetél departemén jualan di Beijing/Shanghai/Wuhan jeung tempat séjén

2017

Xinfenng HUIHE Circuits Co., Ltd.diadegkeun

2018

Xinfenng HUIHE Circuits Co., Ltd.sacara resmi ngaluncurkeun produksi

2019

Pikeun meunangkeun sertifikasi OHSAS18001/ISO13485/IATF16949/ISO14001, perusahaan High-Tech