computer-repair-london

5G

5G PCB

Téknologi 5G ngabantosan VR/AR, kota pinter, tatanén pinter, manufaktur cerdas, Internét industri,

Jaringan mobil, nyetir mandiri, bumi pinter sareng perawatan médis pinter parantos janten kanyataan.

1-pcb电路板线路板生产厂家汇和电路 (1)

Tilu rupa skenario aplikasi jaringan 5G

EMBB

Mobile Broadband (bandwidth badag).

Video stereoskopik 3D.

Video definisi ultra luhur.

Karya awan / Hiburan Awan.

Augmented kanyataanana.

URLLC

Latén rendah sareng réliabilitas anu luhur (aplikasi industri precision).

Jaringan kendaraan.

Nyupir sorangan.

Telemedicine.

Aplikasi tugas darurat.

MMTC

Komunikasi mesin masif (sambungan Dalian).

Internét tina hal.

kulawarga pinter.

kota pinter.

Wangunan calakan.

Widang aplikasi 5G

5G sareng Internét mahluk

 

Kalayan promosi transformasi calakan pabrik, Internét mahluk, salaku téknologi anu ngadukung konci pikeun nyambungkeun jalma, mesin sareng alat, prihatin pisan ku perusahaan.Dina nyanghareupan sarat interkonéksi industri anu rumit, téknologi 5G kedah adaptasi kana skénario industri anu béda sareng tiasa nyumponan sabagéan ageung kabutuhan sambungan Internét.Ku alatan éta, 5G sareng Internét mahluk silih ngalengkepan, badarat aplikasi Internet of things gumantung kana 5G pikeun nyayogikeun solusi sambungan nirkabel dina skenario anu béda, sareng kematangan standar téknologi 5G ogé kedah merangsang sareng ngamajukeun paménta aplikasi Internét. tina hal.

5G jeung Industrial AR

 

Dina prosés produksi pabrik calakan hareup, jalma bakal maénkeun peran anu leuwih penting.Tapi, kanyataanana nambahan pabrik AR bakal maénkeun peran konci dina mangsa nu bakal datang, jeung alat AR disambungkeun ka awan ngaliwatan jaringan nirkabel.Fungsi ngolah informasi alat kudu dipindahkeun ka awan, sarta alat AR ngan boga fungsi sambungan jeung tampilan.Alat AR bakal kéngingkeun inpormasi anu dipikabutuh sacara real waktos ngalangkungan jaringan 5G, sapertos data lingkungan produksi, data alat produksi, sareng inpormasi pedoman penanganan kasalahan.

5G sareng Logistik nyukcruk

 

Diperkirakeun yén 5G bakal gaduh cakupan anu jero.Dina hal logistik, jaringan 5G tiasa nyumponan paménta sapertos kitu.Ti manajemén gudang pikeun logistik jeung distribusi, urang kudu sinyalna lega, sinyalna jero, konsumsi kakuatan low, sambungan Dalian, téhnologi sambungan béaya rendah.Sajaba ti éta, integrasi tungtung-to-tungtung pabrik maya ngawengku sakabéh siklus kahirupan produk, sarta low-daya, béaya rendah, jeung jaringan sinyalna lega diperlukeun pikeun nyambungkeun barang disebarkeun lega dijual.Integrasi horisontal dina atanapi antara perusahaan ogé peryogi jaringan dimana-mana.

5G sareng Kontrol Otomatisasi Industri

 

Kontrol automation industri mangrupikeun aplikasi anu paling dasar dina pabrik manufaktur, sareng intina nyaéta sistem kontrol loop tertutup.Dina prosés kontrol loop tertutup anu khas, périodena sahandapeun tingkat ms, ku kituna tunda komunikasi sistem kedah ngahontal tingkat ms atanapi langkung handap pikeun mastikeun kontrol akurat sistem kontrol.Dina waktos anu sami, éta ogé ngagaduhan syarat anu luhur pikeun réliabilitas.Lamun waktu reureuh dina prosés produksi panjang teuing, atawa kasalahan informasi kontrol dina pangiriman data bisa ngakibatkeun shutdown produksi, éta bakal ngabalukarkeun karugian finansial badag.

5G sareng Smart Home

 

Komersil 5G bakal ngabéréskeun kalemahan standar anu béda-béda sareng ngabantosan nyambungkeun langkung seueur jinis alat.Pikeun imah pinter anu butuh alat béda pikeun interconnected, éta bisa nyieun aksés leuwih alat rumah tangga mungkin.Adegan calakan ngalegaan ti lingkungan kantor ka lingkungan imah, sarta empowers pamandangan kulawarga tina tilu aspék kahirupan, hiburan jeung kaamanan, nu geus jadi arah penting tina ngembangkeun pasar home pinter.Di hareup, salian telepon sélulér, speaker pinter bakal janten antarmuka anu paling dipikaresep pikeun operasi bumi pinter.

5G sareng autopilot

 

Pikeun ngahontal nyetir mandiri, urang peryogi jaringan kendaraan anu efisien, anu peryogi dukungan jaringan 5G.Kusabab teu siga 4G, anu utamina museurkeun kana komunikasi manusa-ka-manusa, 5G ngabentuk ékosistem tungtung-ka-tungtung anu ningkatkeun bandwidth sélulér, kalayan tingkat puncak dugi ka 20GB pilihan, latency langkung handap (≤ 10ms), réliabilitas anu langkung luhur (> 99.99% ) jeung rubakpita nu leuwih gede (1 juta terminal per kilométer pasagi).Kalayan pamakean komérsial resmi 5G dina 2020, diperkirakeun bakal ngiringan autopilot tingkat L4.

 Paménta pikeun PCB dina Industri 5G

 

Dibandingkeun sareng 4G, 5G gaduh frekuensi gelombang mikro anu langkung luhur, pangiriman data anu langkung gancang sareng aliran data anu langkung ageung.Jaman 5G peryogi langkung seueur PCB frekuensi tinggi sareng gancang-gancang pikeun ngadukung.Paménta pikeun rohangan PCB 5G sakitar 3 kali tina 4G, sareng paménta pikeun laminate clad tambaga frekuensi tinggi nyaéta 4-8 kali.Harga substrat frékuénsi luhur sareng laju masih 10-40 kali langkung luhur tibatan substrat FR-4 biasa.

 

Kalayan aplikasi téknologi komunikasi 5G, frékuénsi produk éléktronik beuki luhur.Papan sirkuit anu dicitak peryogi henteu ngan ukur konektipitas listrik, tapi ogé syarat pangiriman sinyal, kedah nengetan leungitna transmisi sinyal, impedansi sareng konsistensi waktos reureuh, sareng teraskeun syarat anu jelas pikeun bahan papan sirkuit anu dicitak, sapertos Dk (konstanta diéléktrik). jeung df (rugi diéléktrik).Nilai Dk sareng DF tina bahan diperyogikeun rendah.Pikeun nyumponan sarat Dk sareng df, perlu ngarobih résin sareng nambihan pangisi.