computer-repair-london

Médis Éléktronik

Médis Electronics PCB

Sirkuit HUIHE parantos lulus standar sistem manajemen kualitas alat médis ISO13485, produk pangrojong Kahirupan atanapi produk high-end ngarujuk kana standar IPC-3

Produksi, ngawaskeun, ngarékam jeung analisis luyu ketat jeung sarat tina rencana kontrol mastikeun stabilitas parameter prosés jeung traceability proses produksi.Produk PCB nutupan produk médis konsumen konvensional, tengah jeung luhur-tungtung produk médis kalayan reliabiliti tinggi na. stabilitas tinggi, high-density, produk portabel leutik anu terintegrasi pisan, ogé produk médis anu tiasa dianggo dina calakan, multi-fungsi.

8 Layer ENIG Impedance Control PCB (2)

Klasifikasi Médis PCB Circuit Boards

Diagnosis in vitro

Analis biokimiawi

Chemiluminescence analyzer

Analis sél getih, jsb

Diagnosis gambar

Mesin X-ray, CT

MRI, ultrasound

DR, endoskop, jsb

Alat ngawaskeun

Monitor

Éléktrokardiogram

Mesin anestesi, jsb

Parabot médis rumah tangga

Méter glukosa getih

Sphygmomanometer

Korsi pijat, jsb

Presentasi Palanggan

604-huihe circuit professional PCB circuit board circuit board manufacturer (1)
604-huihe circuit professional PCB circuit board circuit board manufacturer (2)
604-huihe circuit professional PCB circuit board circuit board manufacturer (3)
604-huihe circuit professional PCB circuit board circuit board manufacturer (4)

Aplikasi Conto Médis Dicitak Circuit Board

Defibrillator

Electromyography (EMG) Parabot

Aparat Stimulasi Saraf

Monitor glukosa getih

Parabot Dental

Sénsor Dua Diménsi Jeung Tilu Diménsi

Aliran Jeung Distribusi System

Parabot ultrasonik

Pacemaker

Imaging résonansi magnét (MRI)

Alat Suhu Awak

Médis Imaging System

Sistim CT Scan

Pompa Infus Vena Peristaltik

Vital Sign System pangimeutan

Sistem Telemedicine